Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

juni 2023

Stammtisch Noord-West

10 juni |14:00 - 17:00

Wederom houden we gezamenlijk met de MB W123-Club Nederland een gezellige bijeenkomst. Ditkeer in Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg, Dennenlaan 133a 1161 CN Zwanenburg. U bent welkom vanaf 14.00 uur.

Meer weten »

juli 2023

Bezoek Carel Wüst Museum

1 juli |10:30

In ochtend krijgen we een rondleiding door het bedrijf/museum. Na de lunch is er een korte toerrit en de liefhebbers kunnen afsluitend nog wat drinken en/of eten in een horecagelegenheid. In een volgende nieuwsbrief zullen wij het exacte programma bekend maken. Het Carel Wüst Museum bevindt zich aan de Jan van der Heijdenstraat 34 in Oud-Beijerland, samen met Carel Wüst Classics. U treft rond de vijftig automobielen en curiosa van alle merken aan, vanaf de Benz patentwagen tot de Dion Bouton,…

Meer weten »

Stammtisch Noord-Oost

8 juli

Ook in juli is er een  gezamenlijke bijeenkomst in Herberg 'De Klomp' Vilsterweg 10 - 7734 PD Vilsteren. Mogelijk zal er een tourrit gehouden worden en zal de dag afgesloten worden met een diner. In de volgende nieuwsbrief hoort u daar meer over.

Meer weten »

september 2023

Technische dag bij Cor de Jong in Rossum (Betuwe)

2 september

Voor het eerst zijn we gast bij Cor in zijn nieuwe onderkomen. De bijeenkomst begint in de ochtend en is inclusief een lunch. Het exacte programma vermelden we in onze volgende nieuwsbrief.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen