Oldtimers zijn rijdende monumenten

Sinds 1/7/2016 beschermt de overheid oldtimers door middel van de nieuwe Erfgoedwet, die de oude monumentenwet vervangt. Een zeer positieve ontwikkeling voor ons nationaal mobiel erfgoed, ware het niet dat andere fiscale en milieutechnische wet-en regelgeving van diezelfde overheid deze aanpak in de wielen rijdt.

De oldtimerwereld zoekt duidelijkheid die het huidige kabinet niet biedt, want welk leeftijdscriterium wordt gehanteerd voor een oldtimer?

Debat: Het Politiek Café

De FEHAC gaat op 17 januari over dit thema in gesprek met politici en autoriteiten op het terrein van de mobiliteit. De voorzitter van de FIVA, Patrick Rollet, verzorgt een inleiding en het gesprek staat onder leiding van Steven van Eijck, voorzitter van de RAI vereniging.

Leest u verder in de laatste editie van de FEHAC-nieuwsbrief verder over de
Persuitnodiging Politiek Café 17 januari 2017.