Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Youngtimer Event 2017 Doetinchem

11 juni 2017|10:00 - 17:00

€13,00

Youngtimer Event, het evenement voor auto’s uit de jaren 70/80/90, zal dit jaar plaatsvinden op zondag 11 juni. Het evenement gaat terug naar de Achterhoek: een kassencomplex in Doetinchem zal het nieuwe decor worden van het meest veelzijdige auto evenement van Nederland.
De SKCN zal aanwezig zijn op het evenement.

Nieuwe locatie

Het evenement vond de afgelopen 5 edities op verschillende locaties plaats: de eerste 3 jaar op het DRU Industriepark in Ulft, en hierna 2 keer bij Classic Park in Boxtel. Deze zesde editie zal wederom plaatsvinden in de Achterhoek. Organisator Alberto Radstake: “Bij toeval stuitten we op deze gave locatie in Doetinchem aan de A18. Door het licht en de ruimte in en om de kassen zagen we gelijk mogelijkheden. Hoe gaaf is dit: een kas vol met youngtimers?”

Praktisch voordelen

Naast de sfeer van de locatie, is de capaciteit één van de beweegredenen: het complex zelf heeft een oppervlakte van 5000m2. Daarnaast is er nog 1 hectare (10.000m2) oppervlakte buitenterrein. Het complex ligt direct aan de snelweg, en hiermee is de bereikbaarheid ook in orde: vanaf Utrecht, Zwolle & Den Bosch ben je er met een uurtje.

Bijzondere mix

De kracht van het evenement blijft natuurlijk ongewijzigd: een bijzondere mix van glorie en vergane glorie uit de youngtimer periode. Alle merken zijn vertegenwoordigd: van Fiat tot Ferrari, en van Mini tot Mercedes. Door de nieuwe plek is Youngtimer Event ook voor onze oosterburen goed bereikbaar. Veelzijdigheid alom!

Entréetickets

Een ander belangrijk voordeel, is dat bij deze locatie de entreeprijzen vriendelijk kunnen blijven. Daarnaast is parkeren gratis.

  • t/m 4 jaar: gratis
  • 5 t/m 12 jaar: € 5,00 (online)
  • vanaf 13 jaar: € 13,00 (online)
  • parkeren: gratis

Informatie

Alle informatie, tickets & aanmelden via youngtimerevent.com.

Youngtimer Event 2017 Doetinchem-Benz S-Klasse Club Nederland jaaragenda 2017

Gegevens

Datum:
11 juni 2017
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€13,00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
Site:
http://www.nationaaloldtimerfestival.nl

Organisator

Youngtimer Event Doetichem
E-mail:
info@youngtimerevent.com
Site:
http://www.youngtimerevent.com

Locatie

Youngtimer Event Doetinchem
Havenstraat 142
Doetinchem, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.youngtimerevent.com

Reactie verzenden