Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circuitdag SL – Mercedes-Benz SKCN

12 juli 2017|10:00 - 19:30

€125

Je bent autoliefhebber in hart en nieren. Je gaat voor kwaliteit. Je rijdt Mercedes SL. Lekker om te toeren met het dakje open en het liefst met aangenaam gezelschap. Maar de auto kent twee karakters. Soms wil je de capaciteiten van de auto ten volle benutten. Eens een keer dat gaspedaal tot de bodem trappen en gaan. De jacht is geopend. Helaas jaagt de overheid ook op ons, dus maar niet doen toch?

Maatschappelijk betrokken
Je weet dat er meer in het leven is. Je wilt maatschappelijk betrokken zijn. Je goede wil tonen en klaar staan voor anderen omdat die je hulp nodig hebben. Je doet het te weinig of in de dagelijkse praktijk van hollen en vliegen komt het er misschien niet zo, van maar je zou best willen. Zou het niet gaaf zijn als je de bovenstaande twee zou kunnen combineren? Dan is dit je kans!

Circuitdag SL Circuit Assen-Benz S-Klasse Club Nederland jaaragenda 2017

Aanwezigheid
Racen op het circuit van Assen. Niet alleen, maar met zieke kinderen die kanker hebben die soms al aan hun laatste hoofdstuk zijn begonnen, die nooit meer de kans krijgen om zelf in een SL te rijden. Deze kinderen kan jij een onvergetelijke dag bezorgen om ze rond te rijden op het circuit. Trouwens ook jijzelf zal een onvergetelijke dag krijgen en de dankbaarheid is enorm.

Dus, ik zou zeggen waar wacht je op. Kansen moet je pakken en deze krijg je op een presenteerblaadje. Natuurlijk rijden wij niet op de limiet, de kinderen zullen niet klagen, hoe harder hoe mooier maar we houden het veilig.

Inschrijven
Schrijf je in en vergeet niet dat de aantal beschikbare plaatsen beperkt zijn. De kosten zijn € 125,=. Een non-issue als je weet dat dit door de stichting gebruikt gaat worden om deze kinderen nog een laatste vakantie te bieden en jij een onvergetelijke dag krijgt vol met andere activiteiten. En voor de slimmeriken onder ons, de stichting heeft een ANBI-status.

Circuitdag SL R129 Circuit Assen-Benz S-Klasse Club Nederland jaaragenda 2017

Aanwezigheid
Deze dag wordt georganiseerd door de SL-evenementencommissie in samenspraak met de stichting Against Cancer die de circuitdag dit jaar al voor de 13e keer organiseert en uitgegroeid is tot een grote happening van formaat waaraan vele vrijwilligers meewerken. We schuiven dus in op een bestaand evenement. Om een goed beeld te krijgen van deze dag en waar deze stichting voor staat, kun je op hun website kijken.

D-day: 12 juli 2017
Het evenement heeft een besloten karakter, dit ook uit respect naar de kinderen. Er is van alles te beleven met auto’s en motoren. Wij zullen de rustpauze gebruiken om met de kinderen de baan op te gaan. De dag zal gehouden worden op woensdag 12 juli 2017. Op de ALV zullen wij als SL-evenementencommissie onze extra activiteiten presenteren. Wij spreken u dan daar graag. Reserveer 12 juli a.s. alvast in uw agenda.

Gegevens

Datum:
12 juli 2017
Tijd:
10:00 - 19:30
Kosten:
€125
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , ,

Organisatoren

SL evenementencommissie
S-Klasse Club Nederland – evenementen

Locatie

Circuit Assen
De Haar 9
Assen, Drente 9405 TE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0900 3882488
Site:
http://www.ttcircuit.com

Reactie verzenden