Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buitenland reis naar de Belgische Ardennen

6 oktober 2022|08:00 - 9 oktober 2022|17:00

Beste Clubleden,

Zoals al eerder aangekondigd in ons Sterklasse Bulletin van Juni zal ter gelegenheid van ons 15-jarig bestaan van de SKCN begin oktober een buitenland reis naar de Ardennen worden georganiseerd.

Het programma is als volgt:

  • Donderdag 6 oktober aankomst bij ons hotel in Durbuy waar men vanaf 14.30 uur kan inchecken. In de namiddag zal er een welkomst borrel plaatsvinden namens de SKCN.
  • Vrijdag 7 oktober, zal na het ontbijt een toertocht worden gereden naar het Spa-Francorchamps Racetrack Museum te Stavelot, aansluitend een lunch in Spa.

Na de lunch kan op eigen gelegenheid deze plaats bezocht worden en kan aansluitend via een andere route terug worden gereden naar ons hotel in Durbuy.

  • Zaterdag 8 oktober, zal na het ontbijt een toertocht naar het Domein van de Grotten van Han worden gereden, uiteraard zullen wij deze Grotten gaan bezoeken.

Aansluitend Lunch in het plaatsje Rochefort, waarna via een andere route naar Durbuy kan worden teruggereden en is er gelegenheid om de middag naar eigen wens in te vullen.

  • Zondag 9 oktober, alweer de laatste dag. Na het ontbijt kan men tot 11.00 uur gebruik maken van het Hotel. Afhankelijk van het weer zal er nog bepaald worden wat er gedaan kan worden deze zondag.

De kosten voor deze reis zijn als volgt:

De hotelovernachtingen bedragen per tweepersoonskamer voor drie nachten Euro 400,- incl. korting van de club. Ontbijten kan voor Euro 15,– p/p. op eigen kosten.

Het hotel heeft geen eigen parkeerplaats, maar op ongeveer 250 meter is er voldoende parkeergelegenheid.

Tijdens de toertochten zijn Lunch en s’ avonds het Diner voor eigen verantwoording.

Toegang tot het Spa-Francorchamps Racetrack Museum te Stavelot en het Domein van de Grotten van Han zijn voor kosten van de SKCN.

Helaas is voor deze reis een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Via loting van de aangemelde clubleden zal bepaald worden wie uiteindelijk meegaat met deze reis.

Aanmelden kan tot 1 September en alleen via evenementen@sklasseclub.nl onder vermelding van naam en lidnummer.

Als er nog vragen zijn over deze reis, stuur even een mailtje naar bovengenoemd mailadres.

Graag tot ziens in de Belgische Ardennen!

Max Kole

Evenementen Organisatie SKCN

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Begin:
6 oktober 2022|08:00
Einde:
9 oktober 2022|17:00

Reactie verzenden