Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rotary Rijnwoude Organiseert Lustrum Editie Bollenrit

10 april 2022|10:00 - 18:00

2e lustrum Bollenrit Rotary Club Rijnwoude

Rotary Club Rijnwoude organiseert op zondag 10 april 2022 voor de tiende keer een schitterende Oldtimertoertocht ten behoeve van Hospice Issoria door het Groene Hart naar de Bollenvelden rond Lisse.  Dit is een ontspannende rit vanuit Hazerswoude naar en door de bollenvelden met een finish bij de Langevelderslag in Noordwijk.

De Bollenrit is in eerste instantie bedoeld voor oldtimers, maar ook autoliefhebbers met een bijzondere wagen zijn van harte welkom. Deze tweede klasse krijgt een aparte plek op de parkeerplaats en zal na de oldtimers starten.

De start vindt plaats bij het Plantarium gebouw in Hazerswoude-Dorp op de grens met Boskoop. Adres: Italiëlaan 4, 2391 PT Hazerswoude-Dorp. De ontvangst is vanaf 10.00 uur, de start vangt aan om 11.00 uur. Onderweg maken we een stop bij bloembollenbedrijf De Tulperij in Voorhout voor een lichte lunch en een rondleiding. De rit eindigt aan de Langevelderslag in Noordwijk bij restaurant Nederzandt. Indien gewenst kunt u hier meedoen met een gezellige barbecue.

De opbrengst van deze jubileumrit gaat in zijn geheel naar Hospice Issoria in Leiden.

Rijd mee voor Issoria en geniet van de mooie kleuren en geuren van de bloeiende bollenvelden!

U kunt zich inschrijven op www.bollenrit.nl. Tevens kunt u hier ook terecht voor meer informatie over het goede doel: https://www.issoria.nl/.

Gegevens

Datum:
10 april 2022
Tijd:
10:00 - 18:00
Site:
www.bollenrit.nl

Reactie verzenden