Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stamtafel Apeldoorn Cars & Coffee & Wings

25 september 2021|13:00 - 17:00

Bij deze Stamtafel te Apeldoorn zijn we te gast bij Harry Aalders

Cars & Coffee & Wings zaterdag 25 september

 

Zo langzamerhand is iedereen weer terug van vakantie en komen we weer in onze oude ritme en pakken we de draad weer op. Al een paar jaar organiseren we dan een stamtafel in Apeldoorn en zo ook dit jaar. Wij hebben besloten de stamtafels wat meer aan te kleden en deze in de nieuwe opzet Cars & Coffee te noemen.

Dit jaar organiseren we dit op vliegveld Terlet. De Wings slaat dus op de vliegtuigen. Het was de bedoeling dat een ieder die daar belangstelling voor heeft een rondje mee te laten vliegen maar dat is door de Corona en de beperkte capaciteit niet mogelijk gebleken. Desalniettemin is het een hele leuke locatie waar genoeg te zien valt dus:

Dit jaar ben je van harte welkom tussen 13.00 uur en 17.00 uur bij restaurant de Thermiekbel op vliegveld Terlet, Apeldoornseweg 203 Arnhem. Zeker bij mooi weer heeft u vanaf het terras een prachtig uitzicht op de stijgende en landende zweefvliegtuigen. Wij mogen de clubauto’s bij elkaar zetten op het grasveld, dus een paar leuke foto’s zitten er ook wel in. Wij hopen dat het jou ook aanspreekt en hopen op een grote opkomst.

Tip bij restaurant de Thermiekbel kun je ook lekker lunchen, of na afloop dineren, dus als je dat wilt zou ik iets eerder komen of later vertrekken dat mag je zelf bepalen.

Het vliegveld ligt aan de A50 tussen Apeldoorn en Arnhem in en heeft 1 toegangsweg. Fout rijden is dus niet mogelijk. Bij aankomst graag de parkeerplaats oprijden of onze aanwijzingen opvolgen. Zomaar het vliegveld oprijden is levensgevaarlijk dus graag niet doen. Naast vertrekkende vliegtuigen vallen er ook staalkabels.

Als de belangstelling groot genoeg is kunnen we een volgende keer er voor zorgen dat er wel gevlogen kan worden maar dat horen we graag dan van je. In ieder geval tot zaterdag

Gegevens

Datum:
25 september 2021
Tijd:
13:00 - 17:00

Reactie verzenden