Concours d’Élegance Paleis het Loo 2017

In het weekend van 1 en 2 juli 2017 worden de Paleistuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn weer omgetoverd tot het mooiste autofeest van Nederland.

Het jaarlijkse Concours d’Élegance Paleis het Loo staat garant voor twee dagen autoplezier met de fraaiste klassieke automobielen, moderne sportwagens, Gran Turismo’s en nieuwste primeurs, die niet alleen mooi gepoetst aan het Internationaal Concours deelnemen maar ook strijden om de eer tijdens de sprint op de Koningslaan. De thema’s van het Internationaal Concours zijn inmiddels bekend.

FEHAC aanwezig op Concours d’Élégance

De FEHAC zal op dit evenement ook aanwezig zijn, om te laten zien waar de FEHAC voor staat en omdat de FEHAC 40 jaar bestaat willen we daar het tijdsbeeld laten zien, van voertuigen van 40 jaar terug.

Daar hebben wij u als club bij nodig. De werkgroep FEHAC Events doet een beroep op alle clubs om ons te helpen met voertuigen uit het straatbeeld van de oprichting. De auto van het jaar 1977, de Rover 3500 mag daarbij niet ontbreken.

Lees verder in de FEHAC-nieuwsbrief d.d. 30 januari 2017 Concours d’Élegance.