Concours d’Elegance – nieuwsbrief FEHAC

Concours d’Elegance – nieuwsbrief FEHAC

Concours d’Élegance Paleis het Loo 2017

In het weekend van 1 en 2 juli 2017 worden de Paleistuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn weer omgetoverd tot het mooiste autofeest van Nederland.

Het jaarlijkse Concours d’Élegance Paleis het Loo staat garant voor twee dagen autoplezier met de fraaiste klassieke automobielen, moderne sportwagens, Gran Turismo’s en nieuwste primeurs, die niet alleen mooi gepoetst aan het Internationaal Concours deelnemen maar ook strijden om de eer tijdens de sprint op de Koningslaan. De thema’s van het Internationaal Concours zijn inmiddels bekend.

FEHAC aanwezig op Concours d’Élégance

De FEHAC zal op dit evenement ook aanwezig zijn, om te laten zien waar de FEHAC voor staat en omdat de FEHAC 40 jaar bestaat willen we daar het tijdsbeeld laten zien, van voertuigen van 40 jaar terug.

Daar hebben wij u als club bij nodig. De werkgroep FEHAC Events doet een beroep op alle clubs om ons te helpen met voertuigen uit het straatbeeld van de oprichting. De auto van het jaar 1977, de Rover 3500 mag daarbij niet ontbreken.

Lees verder in de FEHAC-nieuwsbrief d.d. 30 januari 2017 Concours d’Élegance.

 


ALV 18 maart 2017 Mercedes-Benz SKCN

ALV 18 maart 2017 Mercedes-Benz SKCN

SKCN ALV 2017 op Landgoed Zonheuvel te Doorn

Het betreft de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) van de Mercedes-Benz S-Klasse Club Nederland. In het kader van het adagium van Daimler Benz “The best or nothing”, vindt in ons 2e Lustrum de ALV 2017 plaats op Landgoed Zonheuvel te Doorn.

Graag nodigen wij u uit om als SKCN-lid aanwezig te zijn op deze mooie locatie. Bij voorkeur uiteraard in uw S-Klasse of SL R129, want in een mooie setting passen onze bijzondere auto’s heel goed.

Lees verder op onze evenementenpagina ALV 18 maart 2017 Mercedes-Benz SKCN.

 


Termine/dates Mercedes-Benz & Friends – Club-Events 2017

Termine/dates Mercedes-Benz & Friends – Club-Events 2017

Afkomstig van Mercedes-Benz Classic Club Management
Dear Mercedes-Benz club members,

We hope that all of you had a good start in a happy and healthy New Year and we are looking forward to a splendid classic cars season 2017.

For being able to plan ahead your personal event dates please find attached our Mercedes-Benz & Friends Club-Events 2017 overview.
You will receive detailed information regarding the individual events and participation options in due time.

In the event of additional inquiries the team of Mercedes-Benz Classic Club Management is keen on providing further assistance.

Lees verder in de aankondiging Mercedes-Benz & Friends Club-Events 2017.